Ако току -що започвате в играта на маратонки, може да го намерите за преобладаващо с количеството пазари, които има в индустрията. Налични са много различни опции и всички те твърдят, че са най -добрите, така че това може да бъде доста плашеща задача да избере къде точно искате да закупите или продадете ритниците си. Тук, в единствения доставчик, ние влязохме дълбоко в някои от най -значимите пазари в интернет, за да ви дадем информативен брой на всяка опция.

Днес акцентът е върху никой друг, освен Goat, един от най -големите пазари в интернет днес. Позволявайки на потребителите да купуват и продават както нови, така и употребявани ритници, каквото и да търсите, е вероятно козата да го има на склад. Прочетете по -долу най -добре тук за цялата информация, от която се нуждаете, за да можете да закупите и продавате увереност!

Изображение през Repgod888
Какво е коза?

Стартиран през 2015 г., след като основателят Daishin Sugano беше ужилен с фалшив чифт Air Jordan 5S през eBay, Goat е платформа за препродажба на маратонки, която позволява на потребителите да препродадат маратонките си чрез напълно модерирана система, която не позволява на Fakes да преминат или пакети да не пристигат. Сайтът приема Deadstock (Чисто нов) и използва маратонки и позволява на онези, които са пропуснали първоначалното пускане на двойките шанс да ги закупят отново на пазара за препродажба. Независимо дали искате да закупите или продадете най -новото издание или рядка двойка от миналото, козелът е една от най -популярните опции там най -добре сега.

Изображение чрез SneekerTigger
Как да закупите на коза

От гледна точка на потребителя, закупуването от коза е сравнително лесен процес. Първо трябва да изберете маратонките, които искате да закупите от наличния изчерпателен диапазон и след това трябва да решите дали търсите нова или използвана двойка. Новите двойки ще дойдат точно както ще ги закупите от магазин за търговия на дребно, докато използваните могат да варират в състояние и винаги ще бъдат придружени от изображения.

След това трябва да изберете размера си, където ще се покаже и цената. Често има различни опции, включително „предварително проверка“, което означава, че маратонките са на склад в съоръжението за съхранение на козе и са готови за изпращане, или маратонки, които трябва да бъдат проверени, което означава, че продавачът ще трябва да ги изпрати до коза за удостоверяване първо .

Всички данъци и отговорности за внос са включени в цената, показана на касата, което означава, че няма да бъдете ударени с неочаквани такси преди доставката. И накрая, просто изберете избрания от вас начин на плащане и завършете транзакцията, преди да знаете, че новите ви маратонки трябва да стигнат до вашата врата!

Свързани: Законен ли е Stockx?

Изображение през Янкиекикс
Как да продавам на коза

Goat управлява строга политика, когато се отнася до продавачите, за да избегнат всяка форма на измама. При покупка, за да се продаде чрез козел, първо трябва да се прилага, за да стане одобрен продавач, процесът включва потвърждаване на лична карта и отговор на набор от въпроси за кандидатстване, за да се опита и да премахне всички измамници ранни врати. Със сигурност би било невъзможно напълно да спре това, но козелът върши чудесна работа, като избира очевидни фалшиви акаунти от стига до. След като сте проверени, процесът на продажба става доста прост.

Ако продавате използвани маратонки, е от съществено значение, че правите ясни снимки, които изобразяват всякакви дефекти, в противен случай те ще бъдат отхвърлени, докато с нови маратонки просто трябва да заявите, ако има дефекти с двойката или кутията. След това можете да изберете да изпратите маратонките си до съоръжението за съхранение на кози, така че те да постигнат „предварително проверка“ статус (по този начин могат да продават по-бързо), или да изберете да ги държат в ръка и след това да ги изпратите веднага щом продават. След като маратонките са проверени, ще получите изплащането си!

Изображение чрез Piqant
Как козел удостоверява стоките?

Goat предоставя строга политика за удостоверяване, което означава, че е практически невъзможно фалшивите маратонки да го направят на пазара. Всички двойки се удостоверяват вътрешно от екип от експерти, които също използват цифрови методи за удостоверяване, за да гарантират, че всички маратонки, които го правят върху платформата, са от най-добрия възможен стандарт. Екипът преминава през дълъг процес, за да регистрира всеки един детайл от всяка нова версия, за да гарантира, че фалшификатите не се промъкват през мрежата.

По този начин можете напълно да се отпуснете, когато купувате маратонки през коза. След като натиснете бутона за покупка, можете да оставите специализирания екип за удостоверяване да свърши цялата упорита работа, така че се сбогувайте да проверявате внимателно снимките на продавача сами.

Изображение чрез Footpatrol
Козел има ли законни продавачи?

Както обсъждахме преди, всеки продавач, който иска да продава артикули на коза, трябва да премине през много строг процес на идентификация, което означава, че фалшивите акаунти са маркирани доста ранни врати. В по -голямата си част е безопасно да се предположи, че много продавачи, работещи в платформата, са безопасни за закупуване. Докато екипът прави всичко възможно, за да избегне всяка неоторизирана дейност, е от съществено значение да запомните, че злополуките все още се случват и тънкиGS може да се промъкне през мрежата. Ако искате да закупите чифт ритници без проблеми, можете да разчитате, че продавачите вече на платформата са безопасни за закупуване.

Изображение през съсирек
Законно ли е коза?

Goat е силно модериран пазар, който е много безопасен за закупуване или продажба на вашите ритници. Те са призната компания, която съществува от няколко години и познават входовете и изходите на индустрията. Ако сте гледали чифт на коза или ако имате добра колекция за изместване, тогава това може да бъде чудесен избор да намалите напрежението на продажбата! Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало и е отговорило на вашите въпроси относно коза, така че докато сте тук, не забравяйте да проверите останалата част от нашия сайт и да го държите заключен в най -добрия тук, при единствения доставчик за всички най -нови маратонки и актуализации на уличните дрехи!

Кози често задавани въпроси

Продават ли кози фалшиви обувки?

Козата удостоверява всяка обувка, която получават, независимо дали това е чисто нова двойка или използвана двойка. Можете да поставите броя си във факта, че всяка маратонка, която закупите в платформата, е преминала през ръцете на техните автентификатори.

Можете ли да се върнете на коза?

Goat ще приема възвръщаемост на: „Ново в кутия, нова кутия без кутия, чисти кози, покупки на облекло и покупки на аксесоари“, стига да бъдат върнати в абсолютно същото състояние. Уверете се, че проверявате политиката за връщане на козе за закупуването на артикула.

Свързани истории

10 обувки, които трябва да бъдат във всяка колекция от маратонки
Какво означава Deadstock?
Kicktionary: 50 условия, които всяка маратонка трябва да знае

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *