, когато Nike се приближи до Майкъл Джордан с концепцията за създаване на обувка с подпис в началото на 80 -те, нито един от тях не разбра по времето, че те ще се качат да се впуснат Еро-определящо пътуване, което ще обхване безброй маратонки през няколко десетилетия. Считан от многобройни маратонки като най -известното партньорство, което пазарът има, както и някога ще види, легендарните дизайнери Брус Килгор, Питър Мур, както и Tinker Hatfield ще работят със своята въздуха в продължение на практически четиридесет години, за да произвеждат идеалното портфолио от двойки.

По пътя пуснаха някои абсолютно спиращи дъха маратонки, както и, когато започнем нова година, единственият доставчик е точно тук, за да каже на вашите пет традиционни въздушни jordans ще се върне през 2022 г. От AJ4 целия метод към The AJ7 Със сигурност не искате да пропуснете какъвто и да е тип от тях, така че не забравяйте да го държите най -добре тук за най -добрата си възможност за ченге!

Int’l доставка

Виж повече

Air Jordan 3 “Fire Red”

За да стартира нещата, се носят слухове Air Jordan 3 “Fire Red”, че тази година ще получи доста голямо преиздаване. Съвсем въведено през 1988 г., последният път, когато този специфичен цвят беше ретро, ​​беше през 2013 г., когато се предлагаше за миг. С хрупкава бяла кожена ламперия, детайл от тъмен слон, както и поразителен червен акцент по глезена, както и въздушна междинна подметка, това е само един от онези Air Jordan 3s, от който всяка голяма маратонка се нуждае от тяхната колекция.

Int’l доставка

Виж повече

Air Jordan 4 “Военно синьо”

Слухът, че Air Jordan 4 “Военно синьо” ще се върне, прави кръгове вече повече от година, но нашите източници ни казват, че със сигурност ще получат триумфално завръщане през 2022 г. Цветно, което няма нужда от въвеждане, то това Направи се първата си изява през 1989 г., както и бързо в крайна сметка беше един от най-търсените Air Jordan 4s в практически четири десетилетия на Jordan Brand. Въпреки че те се рерат през 2006 г., както и през 2012 г., ни се казва, че версията на 2022 г. ще функционира значката на OG “Nike”, а не Jumpman.

Int’l доставка

Виж повече

Air Jordan 5 “Зелен боб”

Е, това определено беше неочаквано. Очевидно ще намалее като част от колекцията на реколта 2022 с марка Jordan, изглежда, че Air Jordan 5 “Green Bean” от 2006 г. също ще се върне. Запазвайки това казано, слухът гласи, че този Air Jordan 5 ще бъде преименуван на „гювечката“ след храненето, което Делорис Джордан използва, за да направи Майкъл след баскетболните си игри. Това изглежда доста случайно, знаем обаче, че ще видим какво ще се случи.

Int’l доставка

Виж повече

Air Jordan 7 “цитрусови плодове”

Още още една реколта от 2006 г., Air Jordan 7 “Citrus” очевидно ще се завърне през 2022 г. около шестнадесет години след като първоначално стартира. Докато стилът му е доста омаловажен, особено когато го сравнявате с това, което сме виждали досега, когато погледнете по -добре, ще видите, че има много повече от удовлетворява окото. По протежение на изцяло черния велур ще откриете контрастен оранжев шев, който мигновено хваща окото. Това, съчетано с огнени червени акценти на езика, както и с пета, както и имате сигурен победител.

Int’l доставка

Виж повече

Air Jordan 7 “Raptors”

И не на последно място, Air Jordan 7 “Raptors” се завръща през 2022 г. Чествайки точно тридесет години, тъй като този легендарен цвят дебютира, това първоначално се наричаше “тъмен въглен” през деня. Запазвайки това, казано, когато The Toronto Raptors влязоха в лигите през 1995 г., той беше преименуван като почит. Направена в цветовата палитра за подпис на екипа, това е маратонка, от която се нуждае всяка голяма маратонка в трезора.

Това не означава изчерпателен списък, тъй като ще има дори много повече Nike Air Jordans, който ще се завръща през следващите дванадесет месеца, така че не забравяйте да го държите заключен на единствения доставчик за всичко, което изисквате да знаете! Ако не разбирате какъв размер да получите за всеки тип от тези силуети, тогава разгледайте няколко от нашите ръководства за полезен размер долу:

Air Jordan 1 Ръководство за размер
Air Jordan 2 Ръководство за размер
Air Jordan 3 Ръководство за размер
Air Jordan 4 Ръководство за размер
Air Jordan 5 Ръководство за размер

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *