The Sacai X Nike Blazer Low “Classic Green” и “Magma Orange” са на нашия радар от миналото лято . Първо изтече докрай през юли, ние се доближаваме и по -близки поглед, докато минават дни, вероятно намеквайки, че глобалното издание е точно зад ъгъла. Точно преди това да се случи обаче, ние разглеждаме краката на следващото сътрудничество на Nike на Chitose Abe и ние абсолютно обичаме това, което виждаме.

Когато Mock-Ups за първи път изплува миналата година, ние наистина не бяхме продадени. Буквално по -малка версия на Sacai X Nike Blazer Mid, която стартира през 2019 г., ранните снимки просто не го направиха никаква справедливост. Виждана тук в две чисти разрез, “класическото зелено” може да се похвали с тъмно сива основа със светлосинце акцент, докато “оранжевият магма” е контрастиран с живи жълти и чисти кремави нюанси.

Изображение чрез Hanzuying

Изображение чрез Hanzuying

Изображение чрез Hanzuying
И двете двойки са свалени от гладка първокласна кожа, а в класическия мода Sacai X Nike, всичко – от логото на Swoosh до средните резки и дори езиците са удвоени за чисто деконструирано блаженство. Макар че това със сигурност не е първият път, когато Абе е изпълнил естетиката си на подпис на обувка, тук се прави безпроблемно.

Очаква се да кацне някъде през пролетта или лятото, Sacai X Nike Blazer Low “Classic Green” и “Magma Orange” са и двете трябва ченгета. Уверете се, че го държите заключен на единствения доставчик за повече новини, докато се развива, и докато сте тук, можете също да погледнете първия си поглед на Sacai X Nike Vaporwaffle „Off Noir“!

Изображение чрез Hanzuying

Изображение чрез Hanzuying

Изображение чрез Hanzuying

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *